Varaa huone

Saapuminen:
Lähtö:
Huoneet:
Aikuisia:
Kampanjakoodi:
 
Hotellimajoitusta yhdessä Suomen suurimmista ruukeista, näyttävässä puutarhamiljöössä.
Noormarkun ruukin kokoustilat ainutlaatuisella puistoalueella.
Noormarkun Klubin keittiö vaalii vuosisatoja vanhoja perinnereseptejä ja luo uusia makuelämyksiä.

Täydennä vierailuasi kulttuuri- ja luontopalveluillamme.

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa kauniin ympäristön juhlillesi. Järjestä häät tai muut yksityistilaisuudet upeassa ruukkimiljöössä. Tutustu hää- ja juhlapalveluihimme

Noormarkun ruukki - Saunatilat

Löylyt maistuvat vanhaa kunnioittaen saneeratussa Kolin saunassa, Liiteri-saunassa tai Vierastalo Kultalan lauteilla. Tutustu Noormarkun ruukin saunoihin

Viikon lounas

Lounas vko 16
MA
Lihapataa pippurikermassa FI (L,G), riisiä ja kasviksia (L,G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Basilikavoilla hunnutettua pinaatti- juustoraviolia ja parmesaania (L)
TI
Punajuuri-peuramureketta FI(L,G), kaprismajoneesia (L,G) ja lankkuperunoita (L,G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Kukkakaaliwingsit (L), kaprismajoneesia ja lankkuperunoita (L,G)
KE
Kanaa FI Lyonin tapaan (L,G), voiherneitä ja risottoa (L,G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Ranskalainen vihanneshöystö ja risotto (L,G)
TO
Keitettyä hirven etuselkää FI(L,G) piparjuuri- kermakastikkeessa (L,G) Juures-perunasosetta (L,G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Kasviskääryleitä ja puolukkahilloa (L,G)
PE
Paistettua kirjolohta FI (L,G), valkoviinivoikastiketta ja tillillä hunnutettuja perunoita (L,G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Uunissa paahdetut kasvikset ja aioli (L,G)