Noormarkun Klubi

Noormarkun Klubin keittiö vaalii vuosisatoja vanhoja perinnereseptejä ja luo uusia makuelämyksiä.

 

Turvallisen vierailun toimintamalli

 

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi vieraanamme. Osallistujamäärät ovat mitoitettu voimassaolevien viranomaismääräysten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti.
•Toivomme, että vieraamme saapuvat paikalle vain terveinä sekä jokainen huolehtii turvaväleistä sekä käsihygieniasta
•Tilamme on varustettu käsidesillä
•Desinfioimme tehostetusti tilojamme sekä kosketuspintoja

Kokoukset ja juhlat

•Meillä on tilaa kokoustaa. Katsomme tarpeenne mukaan sopivan kokoustilan, jotta turvavälit toteutuvat.
•Taukotarjoilut toimitetaan kokous- ja juhlatilaan sekä lounas on mahdollista saada halutessanne ravintolassa pöytiin tarjoiltuna.
•Tarjoamme videoneuvottelumahdollisuuden, jotta osa kokoukseen osallistujista tai puhujista voi osallistua etänä.

 

Ruokatuotteemme

Suosimme lähituottajia ja käytämme sesongin parhaita raaka-aineita sekä omien metsien ja vesistöjen antimia, kuten kaloja, riistaa, sieniä ja marjoja. Myös villiruoka on vahvasti esillä. Keittiömestareilta löytyvät reseptit niin satakuntalaiseen perinneruokaan kuin kansainväliseen korkeatasoiseen illalliseen.

Klubin parhaat reseptit ovat kulkeneen perintönä sukupolvesta toiseen. Klassikkolistalla ovat muun muassa Ahlströmin keittiömestarien bravuurit, kuten vorschmack, hirviwellington ja haukifärssi.

Noormarkun Klubi on Rôtisseurs -kilpiravintola. Arvostettu kansainvälinen Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on kansainvälinen gastronominen järjestö, joka edistää ruokakulttuuria. Klubin herkkuja on saatavilla myös take away -tuotteina.  

Ruoka- ja viinikurssit

Ahlströmillä on kestitty kautta aikain niin valtiovieraita, taiteilijoita kuin kuninkaallisiakin. Pidämme yllä kulinaristisia perinteitä ja haluamme, että ruoallamme on aina tarina.

Ahlströmin ruokatarinat kootaan vuosisatojen perinneresepteistä ja uusista ruokatuulista, joissa on klassikkoainesta. Resepteistä parhaimmat siirtyvät perinnetietona yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Meillä pääsee nauttimaan sesongin herkuista, ja panostamme riistaan sekä villi- ja lähiruokaan.

Kutsumme myös kotikokit mukaan kulinaristiseen maailmaan ja avaamme ovet Klubin keittiöön. Järjestämme ruoka- ja viinikulttuuria koskevaa tapakoulutusta ja kokkauskursseja Noormarkun ruukissa.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä http://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

Hotellimajoitusta yhdessä Suomen suurimmista ruukeista, näyttävässä puutarhamiljöössä.
Hotellipaketit, golf-lomat ja kulttuuripaketit.

Tulevat yleisökierrokset ja muut ruukin tapahtumat.

Löylyt kauniissa maisemissa maistuvat kokouksen tai luontoretken päätteeksi